Advertisements

Mirela Vaida s-a pregătit intens pentru petrecerea fiului ei! A organizat o mare petrecere în curtea casei, cu un tort cu trei etaje

28 August 2020
Advertisements
Advertisements

Mirela Vaida are cu ce să se mândrească. Este mamă de trei copii, iar recent fiul ei, Vladimir, a împlinit patru ani. Vedeta a pregătit o petrecere în cinstea lui!

Pentru că în urmă cu doar câteva zile, Mirela Vaida a anunțat că îl sărbătorește pe fiul ei Vladimir care împlinea patru ani, iată că ieri i-a făcut și o super petrecere în curtea casei. Primele imagini!

Mirela Vaida, petrecere în cinstea fiului său! Primele imagini din curtea casei!
Cu doar câteva zile în urmă, Mirela Vaida a anunțat pe pagina sa de socializare că în familia sa este o zi foarte importantă, deoarece fiul său,

Vladimir, împlinea patru ani. Deși ziua sa de naștere a picat chiar în timpul săptămânii, iar vedeta era nevoită să ajungă la serviciu, iată că nu l-a lăsat fără o petrecere surpriză.

Ieri, prezentatoarea TV și soțul său i-au pregătit micuțului un cadou spectaculos. I-au organizat acestuia un mic party în curtea casei sale, acolo unde au fost invitați și alți copii,

dar și câțiva oameni care se ocupă cu divertismentul pentru copii și l-au făcut pe micuț să se simtă în centrul atenției.

Cum a arătat tortul celui mic!

Vladimir a avut parte și de un tort pe cinste, căci mama lui s-a ocupat și până la cel mai mic detaliu.

Desertul a avut trei etaje și toate au fost reprezentate de câteva dintre jucăriile preferatate ele băiatului său.

Pentru a se simți un adevărat erou, Vladimir a fost îmbrăcat în Spiderman, iar bineînțeles că vedeta l-a fotografiat, iar imaginile au ajuns imediat pe contul său de socializare!

Advertisements
Share
x
x

Search