Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017
Advertisements
Advertisements

După 3 luni de Italia, a uitat limba română

10 October 2017

Este mai mult decât amuzant să vedem cum se exprimă o doamnă, care abia a venit din Italia, unde a fost plecată pentru a munci.


Se pare că, după numai 3 luni de muncă în străinătate, oamenii își pot uita limba natală (în cazul de față, limba română), astfel încât să amestece, în modul prezentat în filmuleț, cele două limbi (româna și italiana), până la incoerență, uneori.

https://neatza.info/dupa-3-luni-de-italia-a-uitat-limba-romana
Dorel revine! De data asta şochează toţi colegii de muncă. Împreună cu unul dintre colegi, pun pariu că DOREL nu are curajul să sară într-un "bazin" cu ciment.Nu ştim dacă Dorel se afla sub influenţa
Dorel revine! De data asta şochează toţi colegii de muncă. Împreună cu unul dintre colegi, pun pariu că DOREL nu are curajul să sară într-un "bazin" cu ciment.Nu ştim dacă Dorel se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, însă, în cele din urmă, Dorel a sărit cu brio, scăpând nevătămat.
Read More
https://neatza.info/dorel-face-baie-in-bazinul-cu-ciment
Advertisements

Pisica care imită cocoşul

17 November 2017
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o
Animalele mereu ne-au uimit de cănd lumea şi pământul.Cu toţii am văzut diverse nebunii făcute de diverse tipuri de animale, dar să auzi o pisică cum face ca un cocoş mai rar, aşa-i? În clip de faţă o pisică ne arată că se poate şi acest lucru. Clipul a ajuns viral.
Read More
https://neatza.info/pisica-care-imita-cocosul
“Să trăiască nașii, măi!” este una dintre urările cele mai uzuale, în timpul desfășurării unei nunți, dar modul în care femeia din imagini realizează strigătura este inedit. Urătura acesteia, însoțită
“Să trăiască nașii, măi!” este una dintre urările cele mai uzuale, în timpul desfășurării unei nunți, dar modul în care femeia din imagini realizează strigătura este inedit. Urătura acesteia, însoțită de chiuiturile de rigoare atrage atenția celor prezenți, care o filmează, spre a o face virală pe internet.
Read More
https://neatza.info/sa-traiasca-nasii-mai-cea-mai-virala-urare-de-pe-internet
Advertisements
Share CLOSE
x
x

Search