Advertisements

Cum arată Minodora în costum de baie după ce a slăbit 30 de kilograme! Imagini cu vedeta, la mare!

26 August 2020
Advertisements
Advertisements

Minodora s-a luptat mult timp cu greutatea, însă deja totul e istorie. Cum arată vedeta în costum de baie, după ce a slăbit 30 de kilograme. Imagini de la mare! 

  • Cum arată Minodora în costum de baie după ce a slăbit 30 de kilograme!
  • Imagini cu vedeta, la mare!
  • În ce ipostază a apărut pe litoral!

Minodora s-a luptat mult timp cu greutatea, însă de data aceasta nimic nu mai e ca înainte. Cântăreața s-a fotografiat în costum de baie, la mare, după ce a slăbit 30 de kilograme.

Cum arată Minodora în cosstum de baie, după ce a slăbit 30 de kilograme. Imagini cu vedeta, la mare!

De-a lungul timpului, Minodora s-a lupt o lungă perioadă cu kilogramele în plus, iar de foarte multe ori aceasta a anunțat

în diferite interviuri că niciodată nu va poza în costum de baie, dar nici că va mai face plajă din cauza acestui complex.

Ei bine, deja totul e istorie, deoarece cântăreața de muzică de petrecere a slăbit în ultima perioadă nu mai mult, nici mai puțin de

30 de kilograme, motiv pentru care acum și-a învins orice frică și a decis că este momentul să le arate fanilor cine este ea cu adevărat.

S-a fotografiat în costum de baie

Fiind pe litoral în această perioadă și având mai multe evenimente, cântăreața a mers la plajă după mult timp în care nu a mai făcut acest lucru,

dar a renunțat și la haine. Aceasta s-a fotografiat în costum de baie, fiind o apariție rară după mulți ani, iar fanii imediat au complimentat-o pentru felul în care a reușit să arate.

Deși a fost o perioadă grea în care oamenii au luat kilograme în plus, cântăreața s-a ambiționat și a dat jos stratul de grasime de care era deranjată. Acum aceasta se bucură de trupul la care a visat dintotdeauna și cu aceaste fotografii cu siguranță va închide gura tuturor răutăcioșilor!

Advertisements
Share
x
x

Search