Advertisements

Cele mai frumoase locuri din România - Cheile Turzii

20 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cele mai frumoase locuri din România - Cheile Turzii

20 October 2017

Imaginile de mai sus ne amintesc, dacă mai era nevoie, cât de frumoasă este țara noastră. În acest sens, ne sunt prezentate o serie de imagini de vis, din cele mai reprezentative părți ale Cheilor Turzii, din județul Cluj, și anume: Salina Turda, Cascada Cailor, Cheile Bicazului sau Transfăgărășan.


Cheile Turzii este unul dintre obiectivele turistice vizate, an de an, atât de către turiștii străini, cât și de către cei români.

https://neatza.info/cele-mai-frumoase-locuri-din-romania-cheile-turzii
Incredibil ce se intampla la o semnalizare de cale ferata. Atunci cand soferii asteapta cu nerabdarea sa treaca trenul mai repede pentru a putea trece calea ferata, apara o locomotiva impinsa de niste
Incredibil ce se intampla la o semnalizare de cale ferata. Atunci cand soferii asteapta cu nerabdarea sa treaca trenul mai repede pentru a putea trece calea ferata, apara o locomotiva impinsa de niste muncitori. Va vine sa credeti sau nu, dar este foarte adevarat.
Read More
https://neatza.info/sa-ne-luam-portia-de-ras-pe-ziua-de-azi
Advertisements
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact
Atunci când vine vorba de trezitul de dimineaţă, mulţi dintre noi avem diverse preferinţe, sau diverse coşmaruri.Ba ne trezeşte vreun vecin, ba sună telefonul.Dar ce ne facem dacă ni se întâmplă exact ca în clipul de mai sus? V-aţi imaginat vreodată aşa ceva?
Read More
https://neatza.info/cel-mai-urat-mod-de-a-fi-trezita-dimineata
Va amintiti de vremurile acelea? De cum mergeam cu parintii in concedii la mare sau la munte? Parca erau timpuri mai frumoase si mai cuminti, sau o fi nostalgia? Poate, dar mie mi-a placut! Totul era
Va amintiti de vremurile acelea? De cum mergeam cu parintii in concedii la mare sau la munte? Parca erau timpuri mai frumoase si mai cuminti, sau o fi nostalgia? Poate, dar mie mi-a placut! Totul era mai cu bun simt, mai curat, oamenii mai respectuosi unul cu altul si cu natura. Incredib, dar adevarat! Romania anilor 60, fara cuvinte!
Read More
https://neatza.info/superb-romania-anilor-60-am-ramas-fara-cuvinte
Advertisements
Share CLOSE
x
x

Search