Advertisements

Cel mai frumos joc popular la o nuntă românească, în Suceava

13 October 2017
Advertisements
Advertisements

Cel mai frumos joc popular la o nuntă românească, în Suceava

13 October 2017

În acest colaj, se poate vedea destul de bine cât sunt de pricepuți moldovenii la dans, cu precădere la dansurile de nuntă.


Imaginile îmbie, parcă, la destindere și voie bună, având în vedere atmosfera extrem de încinsă din această filmare. Este o ocazie nouă a moldovenilor de a se face remarcați. Si chiar le stă bine!

https://neatza.info/cel-mai-frumos-joc-popular-la-o-nunta-romaneasca-in-suceava
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre fam
Este o vorba romaneasca foarte buna acestui videoclip: cum ti-I cresti, asa il ai! Cu siguranta, pe langa talent si dragostea fata de muzica, aceasta fetita a fost indrumata si sprijinita de catre familie, in spiritul traditiilor romanesti si a folclorului. Radacinile se pastreaza prin muzica si dans! Cu siguranta, ea le va duce mai departe! Felicitari! Iti vine sa o mananci!
Read More
https://neatza.info/ia-uitati-ce-minune-de-copil-cum-stie-ea-sa-cante-si-sa-dea-spectacol-iti-vine-sa-o-mananci
Advertisements
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia. Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze m
Cu dor de casă şi de cei dragi, doi români, posibil soţ şi soţie, recită după versurile celebrei trupe de hip-hop de la noi, Bug Mafia. Cu un instumental de fundal, se pare că reuşit să impresioneze media online şi au devenit foarte repede virali pe social media.
Read More
https://neatza.info/romanii-canta-intr-un-metrou-merita-ascultati
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificil
Dansul feciorilor, specific mai multor zone din Transilvania este practicat în ocazii festive, numai de bărbaţi, iar specialiştii spun că este, din punct de vedere tehnic, unul dintre cele mai dificile dansuri populare româneşti. Având în vedere caracterul reprezentativ al acestui dans, pentru țara noastră, el a fost inclus în Patrimoniul Unesco.
Read More
https://neatza.info/acesta-este-dansul-feciorilor-si-a-fost-inclus-in-patrimoniul-unesco
Advertisements
Share CLOSE
x
x

Search