Advertisements

Această melodie ARĂBEASCĂ a CUCERIT lumea

11 October 2017
Advertisements
Advertisements

Această melodie ARĂBEASCĂ a CUCERIT lumea

11 October 2017

Modul inedit în care este realizat videoclipul de mai sus, al unei melodii arăbești, de parcă ar invita pe toata lumea la dans îl face să devină viral pe internet.


Acest aspect ne face să credem că muzica arăbească se bucură de atenție din partea publicului larg, iar melodia în sine chiar sună bine.

https://neatza.info/aceasta-melodie-arabeasca-a-cucerit-lumea
În fiecare an, de anul nou, românii merg între ei şi îşi fac diverse urări de sănătate, de belşug şi de iubire. Unele intre cele mai frumoase obiceiuri populare tradiţionale de la noi este CĂLUŢII. Ce
În fiecare an, de anul nou, românii merg între ei şi îşi fac diverse urări de sănătate, de belşug şi de iubire. Unele intre cele mai frumoase obiceiuri populare tradiţionale de la noi este CĂLUŢII. Cele mai multe datini au loc în zona Moldovei. Trebuie să fim mândri că suntem români.
Read More
https://neatza.info/unul-dintre-cele-mai-frumoasa-obiceiuri-traditionale-populare-de-anul-nou
Advertisements
La nunta personală, întotdeauna simți nevoia să creezi momente unice, iar videoclipul de mai sus este un exemplu, în acest sens. În el, o tânără își interpretează propriul cântec, compus ca o dedicați
La nunta personală, întotdeauna simți nevoia să creezi momente unice, iar videoclipul de mai sus este un exemplu, în acest sens. În el, o tânără își interpretează propriul cântec, compus ca o dedicație tuturor celor care au ajutat-o să ajungă la clipa nunții sale (părinții, socrii, nașii, dar, mai ales, mirele). Melodia este compusă în stil rap, iar interpretarea ei îi emoționează pe invitați.
Read More
https://neatza.info/la-o-nunta-din-romania-mireasa-i-a-lasat-pe-toti-cu-gura-cascata-vezi-ce-cadou-i-a-facut-mirelui
În acest colaj, se poate vedea destul de bine cât sunt de pricepuți moldovenii la dans, cu precădere la dansurile de nuntă. Imaginile îmbie, parcă, la destindere și voie bună, având în vedere atmosfer
În acest colaj, se poate vedea destul de bine cât sunt de pricepuți moldovenii la dans, cu precădere la dansurile de nuntă. Imaginile îmbie, parcă, la destindere și voie bună, având în vedere atmosfera extrem de încinsă din această filmare. Este o ocazie nouă a moldovenilor de a se face remarcați. Si chiar le stă bine!
Read More
https://neatza.info/cel-mai-frumos-joc-popular-la-o-nunta-romaneasca-in-suceava
Advertisements
Share CLOSE
x
x

Search